Косів — Маршрути

Косівщина — лише одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це край продуктивних полів і лугів, високих гір, а також швидких струмків, свіжого повітря та чистої води. Важливо зазначити, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цієї місцевості, її привабливість, а також багатство фауни, а також рослин, виразна скарбниця природного середовища з незвичайною, реліктовою рослинністю та видами тварин, як ніде в Україні, крім індивідуальних звичаїв, традицій а також ремесла завжди привозили багато мандрівників не тільки з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

Таємничі водоспади у Косові (gps-треки) МапаКосівТОП-10 місць Косівщини МапаКосів

Загальна площа області становить 968 кв. км (6,5% території області). Населення складає 88268 осіб, що становить 6,4% від повної різноманітності жителів нашої області Столичне населення становить 14552 (16,5%), а також країни 73716 (83,5%). на передгір’ях, а також на схилах Карпат.

Громада 1 Тип громади Міста 2 Усі населені пункти 45 Місцеві обласні ради 1 Міські ради 1 Район Сільські ради 39 60% населених пунктів с. місцевості мають статус горбистої. Ускладнені за поточні роки результати роботи обласного агропромислового комплексу підтверджують досягнення економічної ситуації області.

Отже, протягом 2010 року її було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Зростають і накопичені економічні фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Зростає і рівень заробітної плати. Типова заробітна плата штатного (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області було зареєстровано 5154 окремих осіб, а також 720 підприємств.. Реєстраційна палата, а також Центр дозвілля допомагає створити бажані умови для розвитку бізнесу, спрощення державного зарахування, www.meyerslab.org, а також спрощення та швидкість дозвільних процедур в обласній адміністрації.

Експортують деревину, а також дерев’яні вироби, широкий асортимент промислових виробів. Імпорт складається з методів транспортування, mysticalwares.com кам’яних, а також гіпсових виробів, полімерних матеріалів, сталі та металевих виробів. Земля, яка може бути використана для сільськогосподарських робіт в регіоні, становить 39 600 га (або 44% загальної площі області): 30% орної землі, pracownikwfirmie.pl 63.

Села Косівського району

8% лісів. Загалом регіональні люди – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних домашніх фермах, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 розважальних центрів та ексклюзивних пансіонатів, 4 готелі, 1 центр відпочинку для дітей, 4 санаторії, 52 садиби.

Фрагмент топографічної карти міста Косів МапаКосівКосівський район — Вікіпедія

До столиці (Косів-Київ) йде автобусна переправа.У районі працюють 652 предмети роздрібного бізнесу, 141 предмети весільного харчування, 60 найменувань побутового обслуговування, 8 ринків Споживчі рішення забезпечують 19 вид їх обслуговування, для країни 15. Є 49 Домів культури, 50 колекцій, 5 шкіл для молоді (Косів, www.accueilplus.fr Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин), Кути) в районі.

Освітні дані: в районі 55 старших шкіл (там навчаються 10109 учнів); 22 дитячих садка (Юторопський академічний центр, загалом в цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський нічний коледж 546 учнів; 3 поштові заклади. Охорона здоров’я: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівська РЗ 100 ліжок, Кутинська місцева лікарня 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, Косівська туберкульоз

В області 641 ОЗ. центральні ліжка. Крім того, медичну допомогу надають 10 медичних амбулаторій. У цій сфері працюють 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торгово-технічний заклад:36, який спеціалізується на підготовці кваліфікованих кадрів для народногосподарського клімату: плодівників, слюсарів сільськогосподарської техніки, а також приладів, трактористів, водіїв транспортних засобів, кухарів, майстрів плиточної роботи.< /p>

докладніше про

Косівський фотоальбом

https://www.chicagomusicguide. com/community/profile/virginiamcanult/

Спеціалізація дизайну Стиль костюма, художня шкіра, Дизайн меблів і дерев’яних виробів, Графічний стиль. Експертиза прикладного та декоративно-прикладного мистецтва Художня обробка дерева, художня сталь, художня кераміка, творче ткацтво.