Косів і Косівщина в раритетних фотографіях кінця ХІХ століття

Косівщина – лише одне з найпривабливіших місць Гуцульщини. Це край багатих полів і лугів, високих пагорбів і швидких струмків, свіжого повітря і чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на мінеральні води. Особливість цього краю, його краса, а також велика кількість тварин і рослинності, єдина в своєму роді скарбниця природних екосистем з її незвичайними, реліктовими рослинами та видами тварин, як ніде в Україні, а також його індивідуальні особливості, практики, а також ремесла завжди приваблювали багато відвідувачів не лише з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

Фрагмент топографічної карти міста Косів МапаКосівТопографічна карта міста Косів МапаКосів

Загальна площа області становить 968 кв. км (6,5% області). Населення складає 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Міське населення становить 14552 (16,5%), сільське – 73716 (83,5%). Область розташована на с. передгір’я і низи Карпат.

Громада 1 Міський тип Села 2 Усі населені пункти 45 Обласні обласні ради 1 Околиці Міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів району мають стан гірського. Підсумки роботи місцевого агропромислового комплексу за поточні роки свідчать про успішність місцевої економіки.

Тому протягом 2010 року її було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Сукупно. Збільшуються також фінансові фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Рівень заробітної плати теж зростає. Звичайна заробітна плата середньостатистичного (офісного) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі зареєстровано 5154 окремих суб’єктів та 720 суб’єктів підприємницької діяльності. Реєстраційна палата, а також База відпочинку сприяє створенню сприятливих проблем для розвитку організації, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та прискорення дозвільних процедур в обласному управлінні.

Експортують як пиломатеріали, так і дерев’яні вироби, широкий спектр промислових товарів. До складу імпорту входять транспортні шляхи, 11plusprepschool.com гірські та гіпсові вироби, полімерні вироби, метали та orgelportal.ch сталевий посуд. The land that can be made use of for agricultural tasks in the region is 39,600 hectares (or 44% of the region overall location): 30% cultivatable land, 63.

Успішний кейс в туризмі міста Косів

8% woodlands. В першу чергу мешканці області – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних ранчо, хоча область налічує 21 більшу ферму. На території району розташовано 7 центрів дозвілля, а також приватні пансіонати, 4 готелі, 1 база відпочинку для дітей, 4 готелі, 52 садиби.

Косів будує центр. Навіщо на Прикарпатті відновлюють килимовий цех - за 21 млн Косівська районна рада Івано-Франківської областіКосів – колиска гуцульської культури та звичаїв KARPATY.LOVE

There is a bus rout to the resources (Kosiv-Kyiv). 652 items of the retail business, 141 items of the public food catering, 60 objects of customer solutions, 8 markets are functioning in the area. The consumer solutions offer 19 type of their service, 15 for the country area. There are 49 society centres, 50 collections, 5 children art schools (Kosiv, Kuty, Rozhniv, Yabluniv, Kosmach), darkwebanime.com 3 galleries (Kosiv, Khimchyn, Kuty) in the area.

Освітня інформація: в області 55 старших шкіл (в них навчається 10109 учнів); 22 дитячих садка (входить Юторопський академічний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівський вечірній коледж 546 слухачів; 3 публікації в блозі організації коледжу. Лікувальне рішення: Косівська ЦРБ 360 ліжок, www.drstephenkritsick. com Яблунівська обласна лікарня 100 ліжок, Гражданська лікарня Кути 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, Косівська туберкульозна

В області налічується 641 ліжко. 10 клінічних диспансерів пропонують свою послугу клінічного лікування. У цій галузі працюють 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торгово-технологічний технікум:36, який спеціалізується на підготовці кваліфікованих робітників для загальнодержавної економічної ситуації: плодоохоронців, слюсарів сільськогосподарської техніки, а також інструментів, трактористів, водіїв, кухарів, майстрів плиточних робіт.< /p>

докладніше про

Косівщина запускає новий туристичний сайт

https://creafuture. ro/forum/profile/margartseverson/

Спеціалізація макетів Дизайн одягу, Художня натуральна шкіра, Дизайн меблів, а також виробів з дерева, Графічний макет. Експертиза прикладного та привабливого мистецтва Творчі вироби з дерева, художнього металу, художньої кераміки, уявного ткацтва.